Julfrukost på hotell Diplomat

God jul kära ni 🙂

Hoppas ni har haft en fantastisk start på denna dag. Vi började med en härlig julfrukost på hotell Diplomat. Vi åt allt från ägg, korv till våfflor och frukt. Väldigt smarrigt var det och vi alla var mätta och belåtna 🙂 Efter blev det en promenad genom stan och vi stannade till vid NKs julskyltning. Familjen har inte sett den än, och det hör ju lite till.

Snart ska vi klä julgranen (här klär vi granen alltså dagen innan eller på julafton) och sen är det fullt ös med Kalle Anka och allt som hör till. Vi ska hinna till kyrkan också.. Men det blir mysigt, det är ju tradition 😉 Har ni några jultraditioner som är lite annorlunda? 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *