Party all night

Fredag! 🙂 Idag ska vi fira Bella som fyllde 25 år i onsdags, tycker det ska bli så himla kul och jag har förberett mig med brun-utan-sol under natten så man ser lite brun och fräsch ut. Fake it till you make it 😉 Det var mitt måtto när jag var runt 18 år haha men det håller väl i sig lite även idag.. Har haft några dåliga dagar denna vecka men jag tycker jag har lyckats dölja det ganska bra, eller har ni märkt något?

Vad tycker ni om min härliga klänning då? 🙂 Älskar den, känner mig som som som en liten diskokula i den haha.. Sen tycker jag verkligen om vadderade axlar, det ser ut som att man har bättre hållning än vad man faktiskt har. Åter igen, fake it till you make it! Lol. Tror detta är min nyårsklänning faktiskt. Ni hittar klänningen >HÄR< (adlink)

Psst.. Det är 50 % rabatt på klänningen just nu..

kissie fest

kissie fest outfit

Bilder: Evelina Sigetty 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *