Öppnar lite luckor

Hej på er!

Alltså lyckan när man inser att man inte har öppnat en massa luckor i sin julkalender 🙂 Haha verkligen som julafton! Här ser ni innehållet från lucka 15 till dagens lucka 21. Jag kommer behålla ansiktsmasken, nagellacket (den ska vara bra för spruckna naglar, och det är mina stackarns naglar på tårna) samt body butters som doftar LJUUUUVLIGT! Måste köpa en till sån fast i stor, älskar chai doften. Resten får mamma. Serumet från lucka 19 har jag redan i badrumsskåpet nämligen.

Nu ska jag bege mig mot stan för att shoppa dom sista julklapparna, sen ska jag äntligen fixa naglarna. Dom har nog aldrig varit så fula som dom är just nu… Tänker inte visa bild på dom för alla har olika former och dom har spruckit. No god, så det ska bli extra skönt idag att få fina naglar. Dock vet jag inte vad jag ska satsa på för färg.. Vill ju ha något som passar både jul och nyår.. Har ni något förslag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *