Mina jul och nyårsnaglar

Detta är ett samarbete 

Då var jag klar med årets julklappar 🙂 Känns så skönt att få det överstökat. Sen blev det storhandling och sen fixade jag naglarna och plötsligt var klockan 18! Herregud så fort det går. Men nu skadat ju börja bli ljusare igen, då känns ju dagarna längre. Tycker inte ni också det?

Idag fixade jag naglarna inför jul och nyår, gick till en ny tjej som heter Elize. Hon var superduktig och snabb 🙂 Är väldigt nöjd med naglarna och känner mig så redo för julen. Dock är det skitsvårt att skriva med såhär långa naglar, var länge sen jag hade den här längden. Har på senaste kört kortare och naturligare ju.. Men det är kul att variera sig lite 🙂 Dessutom tycker jag man kan satsa på lite mer glitter nu när det är jultider. Why not!

Vill ni boka Eliza kan ni göra det HÄR, och koden Alexandra18 ger er 15 % rabatt på nytt sett 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *