Ny video – Klär julgranen

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Amanda

  Hahah, Alltså ni är såå sköna tillsammans! Älskar det!
  God Jul!:-)

 • Matilda

  Haha älskar era videos! Men granen blev ju lite naken utan lite silver glitter 😉

 • Paula Smilee

  Haha alltså du är för go ! Dock tycker jag att det borde vara olagligt att julpynta så sent haha.. tycker man ska julpynta veckan innan december eller två dagar innan. 🙂

 • M

  Alltså på riktigt. Jag förstår INTE varför man läser någon annans blogg än din. Jag läser både kenzas, blondinbellas och några andra men det är bara din sida som jag får ut något av. De andra bloggarna blir jag mest irriterad av att läsa (sluta läs då? Men nej det går inte) men varje gång man kollar in nån av dina videos så känner man liksom som om man känner dig. Det är roligt, charmigt, moderiktigt, genuint och jäkligt bra helt enkelt. Varje gång du börjar en video med ”Heej allihopa” så sitter jag vid min skärm och svarar ”Heej”. Jag hade nog undrat Vf du inte hälsade om jag såg dig på stan, men sen kommer jag på: ”Aa vi känner ju inte varandra på riktigt” men det gör ingenting för jag får alltid sån jävla bra feeling när jag läser din blogg eller ser dina videos. Sveriges bästa (om än inte officiellt utnämnda) bloggerska!

  Xoxo

 • Ullis

  Ni är bara för härliga båda två. Man blir så glad av dina videor när ni båda är tillsammans och jag gillar dom skarpt.
  Fortsätt gärna med videos där man både får se mer av dig och Andreas.
  God jul på er båda två!

 • Sofia

  Gud vilken härlig video!
  Alexandra, varifrån kommer läppstiftet? 🙂
  God jul på er från Hamburg.

 • sofi

  vart är glittret 😛 ?

 • Mia

  Hej Alexandra!

  Jag har följt dig i många år och måste säga att jag aldrig sett dig så här lycklig. Det gör mig glad! God Jul på dig och din fina Andreas. Ta hand om varandra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *