Inlägget är i samarbete med Rapunzel Of Sweden

Hej på er! Igårkväll var jag hos bästa Emma på Rapunzel of Sweden för att fixa till håret. Jag var lite stressad för ett tag sedan för jag hade en fotografering så färgade utväxten hos en annan frisör för det var fullt hos Emma.. Borde inte gjort det, hon gör bäst jobb och hon vet hur jag vill ha det. Lite utväxt som snyggt smälter in i det blonda så jag slipper färga håret varje månad 🙂 Med den här utväxten kan jag gå runt såhär utan att bleka botten i typ 4-5 månader! Annars behöver jag bleka minst en gång i månaden! Det skadar ju verkligen på håret att behöva bleka så mycket så detta är det bästa alternativet för mig 🙂 Helt klart! Förutom att färga så bytta vi ut slingor och klippte topparna. Tadaaa! Håret är lite kortare än innan, men ser ganska långt ut på bilden hehe. Jag är supernöjd och glad 🙂

Jag ska nu hoppa in i duschen och sen åka in till stan. Ska äta lite jullunch tänkte jag, sen ska jag handla dom sista julklapparna. Tänkte passa på innan folk slutat jobbet så jag slipper armbåga mig fram.. Finns ju inget mer störande än folk som trängs och har sig, kan bli tokig över sånt! Sen ska jag hämta upp älsklingen på flygplatsen som kommer hem från jobb 🙂 Kan vara skönt att vara hemma själv någon kväll så man kan fula sig med ansiktsmasker och sånt, men efter någon dag så vill man ha tillbaka honom haha 🙂

Ps. Ignorera min luddiga/ hundhårfyllda tröja hehe… Livet som hundägare alltså..

kissie rapunzel of sweden

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *