Blev en mysig lunch på restaurangen Creme med Viktor. Vi lysade till det med bubbel för att fira 1 års som samarbetspartners 🙂 Sjukt att det redan har gått ett år.. Men samtidigt känns det som att vi har känt varandra betydligt mycket längre än så, vi har hunnit vara med om så himla mycket under det här året haha.. Vi åt iaf lite god mat, drack och bredvid oss satt prinsessan Madeleine. Tänkte slänga in det här i blogginlägget så det genast blir lite mer spännande och exklusivt. Visst funkar det? 😉

Efter lunchen blev det lite julklappsshopping och kaffe på Vau Du ville. Sen åkte vi hem igen. Jag ska strax iväg till flygplatsen men innan det ska jag jag jobba lite tänkte jag. Ska också springa ner och hämta ut 2 paket som väntar på mig på posten, det ena behöver jag för morgondagens video som ska upp på kanalen. Så håll utkik där så ni inte missar något 😉

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *