Svar på kommentar

”Hej, jag undrar om du har framtidsplaner för dig själv? Mål, delmål, framtidsplaner eller drömmar? Tänker du på barn något? Tänker du att framtiden visar sig och din tid för vad som händer när det händer, planerar du något? Vad vill du? Vad tänker du på? Vad vad vaaaaad?”

Jag har massa planer och drömmar. Några drömmar som jag inte kan skriva ut här utan får hålla inne (men givetvis kan berätta om när och om dom slår in) och andra kan jag dela med mig av. Just nu på sidan om håller vi ta fram en ny produkt med en grym tjänst som vi förhoppningvis lanserar till våren. Kommer dock inte gå in på VAD det är för jag vill gärna jobba med detta i lugn och ro, utan press så ni inte blir besvikna ifall det tar längre tid än planerat. Eller om det inte blir av orkar jag inte få massa frågor om det, som med lip plumpern. Så det är planerna för tidig 2018 iaf. Sen ska en kollektion släppas i vår också. Den är KLAR, påskriven och hela köret så det ska bli superskoj. Kan berätta vad det är meeen jag känner att det blir roligare att avslöja när det väl är dags så ni blir lite förvånade 🙂

Sen kör jag stenhårt på nästa bok som jag skriver själv. Känns så himla roligt och den här boken är väldigt viktig för mig och hoppas att den kommer bli det för er med. En förhoppning och dröm är att den kommer köpas in av skolor och som undervisningshjälpmedel. Dock blir det först i höst och det beror på olika dead lines som finns i bokbranschen. Det är ”bäst” att släppa under hösten och man släpper böcker man tror ska bli storsäljare under hösten.


 Business-mål för 2018

I vår ska jag släppa en egen produkt.
I vår ska jag även släppa en kollektion för ett befintligt märke.
Släppa bok nummer 2 under hösten. En förhoppning är att skolor köper in den.
Starta nytt bolag (detta företag har nödvändigtvis inget med bloggen att göra).

Privata mål för 2018:

Få bättre koll på min ekonomi. Känna mer kontroll över vart mina pengar gå. Vara smart.
Inte shoppa så mycket. Istället köpa färre men exklusivare saker.
Gå till psykolog varannan vecka.
Lägga mindre tid på att sitta vid datorn, jobba mer effektivt.
Umgås med mer vänner och ha mer privatliv (på riktigt).

Framtida planer (inom 3 år):

Köpa hus.
Gifta mig.
Skaffa första barn.
Andra barnet senast ett år efter första barnet.
Livnära mig på nya bolaget som inte har med bloggen att göra.
Släppa fler böcker.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)
 • Freja

  Vad roligt att få ta del av. Sitter just nu själv och spinner på vad framtiden ska gå mot. Inspirerande! O så kul att du ska släppa en kollektion!

 • -Jenny-

  Har jag fattat dig rätt – du vill alltså bli gravid andra gången när din första bebis är max 3 månader gammal?! …..

  • Anna

   Tänkte precis samma! Låter ju bra att få barnen i liknande ålder osv men näää. Och det flrutsätter ju att allt gick bra med graviditet och förlossning också…

  • Eva

   Mellan mina barn är det 12 månader och 11 dagar. Jag blev alltså gravid ca 4 månader efter första barnet. Jag och min man är väldigt nöjda med beslutet att vi skaffade barn tätt! Barnen har även väldigt roligt tillsammans. Jag tycker att det låter som en bra plan av Alexandra 🙂

  • Annika

   Det är ju inget konstigt med det? Många har ju typ 2- 2,5 år mellan sina barn. Första förlossningen är säkert extra jobbigt för de flesta men nr 2 är normalt mycket lättare och speciellt om det inte går allt för många år emellan.

  • Kissie

   ja helst 🙂 sen kanske det inte går för min kropp inte orkar men vill att dom ska vara så jämngamla som det bara går

   • Ann-sofie

    Vårt andra barn föddes en dag innan vår son fyllde ett år 😊 Det var en pärs att vara gravid samtidigt som man hade en så liten bebis (hade dock hyperemisis). Men det var bara att bita ihopa, man klarar mer än man tror. Har fyra barn idag, yngsta 6 månader och äldsta 7 år 🙏🏼

 • Matilda

  ”Andra barnet senast ett år efter första barnet.”
  Tar 9 månader för barn nummer 2 att baka färdigt, och alla får inte tillbaka ägglossning och mens direkt. Kan dröja länge för vissa ändå. Menar inget illa men att ha det som mål kan nog lätt bli ett missat mål. Och för att inte prata om att en dålig första förlossningsupplevelse eller ett första high need baby kan vara krävande och göra att man inte vill skaffa barn nummer 2 direkt. Klart man kan planera för det men det är nog mer rimligt att säga 1-2år iaf 🙂

 • Emma Bergström

  Låter som bra planer!
  Jag har följt dig sedan tiden då du provocerade och jag personligen känner att jag föredrar Alexandra framför Kissie! Du är en BRA förebild, glöm inte det!

 • Cassandra

  Men ta och chilla lite folk… Om Alexandra vill försöka skaffa ett till barn och få det ett år efter första är det hennes val. Det är inte direkt era liv och beslut? Och vad har något att göra med att det mot förmodan inte skulle fungera av någon anledning (som vissa så fint känner att de måste säga)? Saker och ting kan förändras eller inte bli som man tänkt sig helt enkelt.

  All lycka till dig/er Alexandra!! ❤️

 • Anna

  😍😍😍😍 tror du skulle bli en jätte bra mamma om du stuvade om i dina prioriteringar i vardagen. Men det förstår man ju självklart att man måste göra för resten av livet, inte bara i sin vardag. Man är ju inte bara sig själv längre, man är en mamma och sig själv och ens barn måste ju vara en del av en själv också. Man måste prioritera om och när man blir mamma så förändras mycket för det är inte bara som att ha ett husdjur eller en att ta hand om. Det är mycket mer än så i så många aspekter man kan inte jämföra sitt eller sina barn om att bara ta hand om. Det sker en livsförändring för mamman utanpå inuti och tankemässigt utvecklingsmässigt och prioriteringar och värderingar ja typ allt egentligen. Man har kvar sina intressen och en grundpersonlighet men resten utvecklas i samband med att ha barn och i moderskapet. Man måste vara smart och ansvarsfullare och man är inte bara sig själv längre och inget och ingen annan är viktigare än en själv heller. Ens egna strålkastare byter riktning från en själv till ens barn och egoism finns inte längre. Det händer mycket saker. Inte bara oj pluttttttttt jag har visst fått en bäbis.

 • Anna

  Fast det där med plutt tror nog inte någon heller. Man har ju sin egna mamma att relatera till så pluttandet vet nog de flesta bättre än också. Att ha barn är en livsförändring. Aaaahhhaa alla dessa lektioner från mammorna själva om moderskap. Var detta ens nödvändigt?

 • Diana

  Jasså du vill gifta dig ändå?? 🙂 Fick en annan uppfattning förut… Men jag önskar dig all lycka till i framtiden och är rätt säker på att det kommer att gå precis den vägen du vill. 😉
  Ser fram emot att se dig gifta dig, ser fram emot att se dig utvecklas, bli mer vuxen och få din egna familj. Ska bli så spännande att följa din blogg finis. Mer och mer som personlig grej och allt mindre som marknadsföring. Jag gillar ju dig som person också, det lilla man ser här såklart. 😉

  Men det där med barnen….. har 16 månader mellan mina (1år och 4 månader) och det är STRESSIGT ska du veta. Är du lugn som person går det nog bra, är du en halvstressig person så lär dig att varva ner en massa innan du får två på halsen. Det är långt ifrån samma sak att ha EN eller TVÅ. 😀

  men en sak i taget. 🙂

 • Pia

  Bra med mål och smart att skriva upp dom, då kan man påminna sig själv på ett annat sätt än när de bara cirkulerar i huvudet.

 • Felicia

  Hej Alexandra!
  Älskar dig blogg, och speciellt dina inlägg där du skriver om feminism, tycker du är en riktig förebild där!
  Till en helt annan sak: minns att du för någon månad sen skrev att du skulle till läkaren och prata om att förminska brösten. Vad hände med det? Går själv i tankar på op så skulle vara intressant att höra hur du tänker kring detta 🙂
  Kram!!

 • Sofia

  Ser sååå framemot boken 😀

 • Anja

  Gud vad kul att du gärna ser att du får barn inom en kortare tidshorisont. Jag tror precis som ovanstående att du kommer att bli en bra mamma och jag märker att Andreas verkligen har tagit fram det bästa i dig. 🙂

 • Frida

  Jag är gravid nu med mitt första barn och allt snack om att graviditeter är såå mysiga vet jag inte vad folk har fått ifrån 😅 tror många bara försöker övertyga sig själva haha. Självklart är det mysigt till en viss del, men jag kommer inte vilja bli gravid snabbt igen efter den här graviditeten. Men sen är ju alla graviditeter olika.
  Lycka till med dina drömmar och mål!

 • Julia

  åh va roligt att läsa om dina mål, spec kul att följa med på resan med de privata målen. Jag ska själv gifta mig i mars och har precis klänning (vi har varit tillsammans i 2 år i jan 2018 men umgåtts massor och känner att det är rätt) och sedan vill vi ha barn ganska snart. Hoppas att vi kanske kan börja försöka till hösten nästa år, beroende på hur det ser ut med jobb osv. Ska bli SÅ kul och mysig att få följa er och hur det går. Jag tänker samma sak, vill ha så tätt mellan barnen som möjligt om det går 🙂 Du växer i mina ögon för varje dag som går, jag föredrar Alexandra och tycker att du är så mogen och vettig. Extra kul att följa dig då jag är 25 själv och har utvecklats själv under den tiden som jag följt dig 🙂 (vilket är en lååång tid inser jag nu haha). Så glad för er skull, tycker att Andreas känns som en så fin och mysig kille och man märker verkligen hur glada och fina ni är tillsammans 🙂

 • Tess

  Barn nummer 2 senast 1 år efter första…. Låter jäkligt tufft! Och då måste du dessutom blir gravid typ direkt efter förlossningen… Jag har en tvååring och det känns som att typ 3 år emellan är lagom 🙂

 • Anna

  Har en son och kommer med nästa barn när han fyllt två precis. Det är perfekt åldersskillnad emellan, storebrorsan är 2 år äldre 😉

 • Lisa

  Alexandra när du blir gravid i framtiden ta det med ro, du kommer känna ganska snabbt om du vill bli gravid fort igen eller inte, lyssna på dig själv och din kropp. Dina känslor om det kommer styras beroende på hur din graviditet går, förlossning och hur er baby är. Det är roligt att höra att du har härliga visioner om ditt familjeliv! Kommer följa dig då också det kommer bli så spännande! Hoppas det slår in 🙂

  Lycka till!

 • Cecilia

  Tror Alexandra kommer att veta när hon fött barn nummer ett ifall hon vill ha nästa genast eller inte. För mig tog det 16 månader innan ägglossningen och mensen kom igång igen (pga amning!). Hade också trott jag ville ha barnen tätt men nu vill jag gärna vänta tills sonen är minst 3.5, men är han 5 gör det inget heller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *