Leo and leather

God morgon!

Måndag morgon, wihooo! 🙂 Skönt med en ny vecka, och nu är det raka vägen mot jul. Även om det inte är så mycket snö ute.. Titta på bilderna nedanför, fotade igår och det var inte alls mycket snö. Ma kan ju nästan tro det är vår på just dessa, men det är det ju inte 😉 Jag hade på mig min snygga, långa leopardkappa som jag fullständigt älskar! Matchade den med svara handskar jag köpte på Åhlens här om dagen, insåg att jag inte kan gå runt och frysa hur mycket som helst så tog bara ett par. Men visst funkar dom? 🙂

Föresten. Ni vet minnen som Facebook lägger upp? Dom visar vad man publicerade på sin wall för ett år sedan, 2 år sedan, 3 år sedan osv osv.. Ja då dök det upp en bild på min syster från förra året när vi gjorde pepparkakshus tillamans. Och då mindes jag hur jag exakt den här dagen för ett år sedan skickade en bild på just den pepparkakshuset till Andreas som jag aldrig hade träffat och han var på väg på en utomlandsresa. Tänk, snart har det gått ett år sen jag skickade den bilden och i år är vi tillsammans, bor ihop och ska fira jul ihop 🙂 ♥ Häftigt att livet kan ändras så mycket på sån kort tid, tack vare slumpen.

kissie leopardkappa

kissie outfit vinter

kissie leopardkappa

kissie outfit leopard jacka

Kappa – LÄNK // Skor – Steve Madden // Väska – Gucci // Tröja – Chiquelle // Handskar – Åhlens // Bågar – ZARA

Bilder tagna av: Evelina Sigetty 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *