20 % på allt!

Inlägget innehåller adlinks.

Hallååååå, det är inte bara julafton som närmar sig utan av nyår! Har ni fixat nyårsklänningen än? Jag har det och ni kan få se ett litet smakprov om ni kollar på bilden längst upp till höger 😉 Älskar den! Och just nu har Nelly 20 % rabatt på ALLT på deras hemsida. Så jag passade på att ta fram mina favoritklänningar som jag tycker hade passat snyggt på nyår. Jag gillar ju glitter och drastiska klänningar. För det är inte ofta man kan ha på sig något sånt och komma undan med det, förstår ni hur jag menar? 😉

Nu ska jag kila iväg till Rapunzel för att fixa håret lite inför jul och nyår. Ska byta ut lite slingor och sådär. Vill gärna ha ännu ljusare slingor i håret, får se om det går. Vill ju helst inte bleka håret för det är så trasigt som det är redan..

Svart klänning – LÄNK // Glitterklänning – LÄNK // Svart glitterklänning – LÄNK //

Klänning med stjärnor – LÄNK // Lång svart – LÄNK // V-ringad svart klänning – LÄNK 

Röd klänning – LÄNK // Svart spetsklänning – LÄNK // Klänning utan axlar – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *