Out of office

Åh herregud vad trött jag är haha.. Vi beslutade oss för att köpa en julgran tillslut ändå! Så det fick bli en kungsgran samt alla tillbehör. Vi har ju ingenting så vi fick köpa allt! Dvs julgransfot, kulor, stjärna.. Bestämma vilken färg vi ska köra på, vill ju inte att det ska se ut som att tomten har spytt på julgranen för det är så mycket som händer. Så vi bestämde oss för silver, tror det blir snyggt och cleant 🙂 Vi kommer klä granen imorgon, då får ni se hur den ser ut. Orkar inte vänta till den 23e, vill ha det mysigt hela vägen fram till jul.

Igårkväll var jag på Out of office med Bella och Bea. Aldrig varit på en utav dom festerna så det var riktigt skoj. Var jultema och alla skulle ha på sig jultröjor. Dock har jag haft fullt upp hela veckan så hann inte köpa någon. Fick bli ett par glasögon istället med röd näsa och horn. Röda läppar blev det också, kändes lite juligt 😉 Men dom andra gick all in vilket var kul! Dessutom snöade det inne på klubben så julstämningen var hög!

Ikväll blir det stand up som gäller, så kul! Min vän Per-Robin kör och han fixade fram biljetter till oss. Vi bjöd även med min kära vän Michelle som hänger på, så kul! Gammal vän på scenen och gammal vän bredvid 🙂 Myspys.

kissie festar bella

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *