Goda nyheter =)

Hej på er!

Äntligen får jag lite goda nyheter! På senaste tiden har det känts som att jag bara har otur med allting. Men idag fick jag en liten rolig nyhet och det behövde jag verkligen, det var den lite pushen som jag behövde för att inte gräva ner mig helt i allt det tråkiga som händer just nu. Så idag kommer jag ha en bra dag känner jag 🙂 Äntligen! Dessutom är rättegången slut nu, nu inväntas bara på domen. Men det känns ok det med, oavsett så kommer jag ut från detta med massa nya lärdomar och jag kan lite mer om livet. Det är faktiskt så man får se på det och det är så jag försöker se på allt som jag har gått igenom.

Idag ska jag träffa min mamma på stan, har lovat henne en klänning från Zetterberg Couture så det ska vi ordna till henne ♥ Jag kanske ska kika på lite smycken till mig själv, känner att jag förtjänar det efter den här veckan. Sen ska jag träffa Bella och Bea, båda dom ställde upp som vittnen i rätten så jag ska bjuda dom ett varsitt glas. Minsta jag kan göra! Måste även komma på något sätt att belöna mina 2 fina bloggläsare som också ställde upp som vittnen. Så himla snällt av dom att hjälpa mig och det gjorde stor skillnad! Men mer det senare..

Kommer dessvärre inte hinna blogga mer idag, så vi får höras imorgon! Puss och kram, ha en grym fredag fina ni!

Här är jag i en vacker klänning från Zetterberg Couture!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *