Idag hade jag gärna velat sitta ute på en uteservering och dricka en mimosa. Istället ligger jag hemma med huvudvärk from hell som vägrar ge mig sen efter en tung dag inomhus i rätten. Men vi blev klara tidigt idag och det är ju skönt. Alltid något lixom, annars hade jag varit där till 5 som jag skrev i förra inlägget. Och för er som inte vet varför jag är i rätten, googla. Orkar faktiskt inte gå in på det mer. Inte meningen att vara dryg men jag orkar bara inte.

Resten av dagen består av ett jobb, väntar bara på att ryska posten ska komma förbi med paketet som behövs. Sen tänkte vi åka och äta något någonstans. Behöver komma ut och andas lite känner jag. Sen lägga mig tidigt, för imorgon är sista dagen.Wihoo! Äntliga är det över och man kan blicka framåt. Det ska firas imorgon, tjejerna vill gärna dra till Out off office, aldrig varit på det men det låter kul 🙂

Nu ska jag äta en utav pepparkakorna vi gjorde i videon (länk), kan ni gissa vilken jag ska äta? 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *