Dag 2 avklarad

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter ytterligare en lång dag i rätten. Känslan när man får komma hem, ta av sig kläderna, sätta på sig mjukisarna och bara slappa i soffan. Ja den är svår att slå haha! 🙂 Som sagt har det varit en lång dag, men jag är inte klar. Vi spelade in en video igårkväll och jag tänkte klippa den och lägga ut den idag till er! Tänker inte rättegången ta över mig helt, måste ju jobba på som vanligt ändå. Jag är ingen quiter! Jag må vara lite ledsen vissa dagar, känna att det är orättvist men jag bestämmer i slutändan hur jag hanterar situationer. Jag kan inte påverka det som händer runtomkring mig.

Medan jag klipper videon ska älsklingen laga mat åt mig, så jag kunde ha haft det värre om man säger så 😉 Hade jag varit ensam just nu hade det nog känts lite svårare, speciellt nu under juletider. Så jag är så glad över att jag bor med min fina, stöttande sambo. Man får ju verkligen fokusera på det positiva här i livet.

Ps. Tycker ni inte mina läppar ser superstora ut här?? Speciellt på andra bilden.. Och jag har inte förstorat dom!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)
 • Diana

  Wow vilken dag idag. 😀 Alltså shit. Jag är så stolt över mig själv, vad jag växte efteråt. Lite trist att inte kunna säga hejdå och bara gå men hoppas på att vi ses snart igen, ingen kommer att tro mig att jag träffat dig haha, noll bildbevis. 😀 😀 😀 Men kul att träffa dig, att se den riktiga Alexandra även om det var för några minuter.
  Och jag hoppas på att få en uppdatering av advokaterna eller dig när det är över och beslutet är taget ..

  Du.. jaa de ser stora ut men så smarriga att till och med JAG vill ta en tugga hahahha
  kram fina <3

 • Moa

  Kommer du göra ett inlägg om din senaste näsoperation?

 • Sandra

  Hej
  Varför behöver du vara medverka i rättegång, vad är det som hänt? Har totalt missat det!

 • J

  Du har kanske inte fillers i läpparna men du har definitivt lagt fillers i mungiporna.

 • Anna

  Om du gjort näsan mindre kan läpparna kännas större än vad de är handlar om proportioner i ansiktet.

 • Myran

  Men va, driver du med oss..? Du har skolboksexemplet av en äkta anknäbb – det vill säga en klassisk förstoring. Att påstå att du inte har förstorat läpparna kan bara betyda två saker – du tror du dina läsare är blinda alternativt dumma i huvudet. Just saying. Puss 💋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *