Vilken outfit gillade ni mest?

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i rätten. Tänker inte gå in på några detaljer förutom att dagen var lång hehe.. Så nu ligger jag halvt utslagen i soffan och ska göra mig redo för morgondagen. Vi börjar klockan 9 då också. Såhär långa kommer dagarna vara resten av veckan, iaf till fredag då är det en kort dag för rättegången avslutas då. Så det är bara bita ihop och köra på, efter den här veckan är det ju klart. Äntligen, den här processen har varit så lång så jag är verkligen mentalt redo att lägga detta bakom mig nu.

Men idag var jag också och tog bort plåstret från näsan, gjorde det innan rättegången. Allting ser så himla fint ut och jag är så glad över resultatet! Ska ta bild imorgon när det är ljust ute så kan bjuda på en före/efter-bild. Sen kan jag andas också som jag ska, vilket såklart är det viktigaste haha.. Var så skönt inatt för jag kände att andningen började bli normal igen. Var svårt att andas dom första dagarna då var näsan fylld med både det ena och det andra…

Här har ni några av mina senaste outfits, vilken tycker i mest om? Vilken tycker ni sämst om? 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *