Skrivandet går väldigt bra idag och känner att jag har riktigt bra flyt 🙂 Känns kul! Tog nyss en promenad ute i snön för att få lite luft, blir nästan hög av att vara inomhus med alla doftljus haha.. Det doftar ju både vanilj, kanel och IKEA här hemma just nu.

Vet ni vad jag bara MÅSTE köpa? En ful jultröja. Det hör lixom till. Jag funderar på att köpa en matchade till Andreas, bara för jag vet att han spyr av tanken 😉 Så ska jag tvinga ha på sig den under julafton hos min mamma haha. Vore inte det superkul? Vilken av dessa tycker ni jag ska köpa? Den fula med katten typ?

Ps. Notera att det inte är märkt med adlinks, för detta är inga adlinks. Enjoy!

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *