Mina senaste videos..

Vilken är bäst och vilken är sämst? Varför har min Los Angeles-video minst visningar?! Den är ju mest innehållsrik? Fattar verkligen inte haha.. Vad tror ni?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)
 • Sofia

  Metoovideon är klart bäst, den berörde och var verkligen viktig <3

 • AL

  Kanske inte alls har med kvaliteten på videon att göra utan för att folk är lite trötta på alla bloggare som åker till LA? Eller att folk åker till LA? Åk till någon helt galen plats ingen åker till istället och gör en video haha!

  Meetoovideon var väldigt berörande och svår att titta på, men just pga det så viktig.

 • Emilia

  Wow, Alexandra! Jag kan inte direkt påstå att jag är en läsare av din blogg men jag kikar in kanske var tredje månad eller något sådant. Jag har sett någon youtube video mig dig förut men kan heller inte påstå att jag följer din youtube kanal. Så jag har inte sådär superbra koll på dig. Men oj vad glad jag är att jag va uttråkad idag och bestämde mig för att kolla in din blogg. Jag tittade precis på din #metoo video och jag fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka. TACK för ditt mod och att du delade med dina berättelser för oss! Som du säger så är det så viktigt. Jag kämpar stenhårt för feminism varje dag och jag blir så otroligt glad när jag ser starka kvinnor som du som har en sån stor plattform och väljer att använda sin röst för något så viktigt. Som du säger så har vi väldigt långt kvar men det är omöjligt att ge upp hoppet när starka kvinnor fortsätter att kämpa för alla kvinnor och flickors rättigheter. Det värmde hjärtat att se din video och jag ville bara ge dig en stor kram. Tack igen!

 • Tina

  Jag skulle vilja påstå att Hjälp, vi flyttar ihop! är sämst. Tanken är bra och intressant men den var tråkig, det hände liksom ingenting. Förhoppningsvis blir fortsättningen bättre.

  Den bästa är den där du berättar vad du varit med om. Därför att den berör. Även om man helst sluppit se en sådan video. Då ingen borde behöva uppleva sådant. Men det är viktigt att vi pratar om det!

 • Ida

  Jag tror att det beror på att LA-videon är sponsrad och att människor inte tycker att det är lika roligt att titta på som dina andra videos.

 • Anna

  Bästa foto:
  LA, snyggt klippt!

  Viktigast:
  #MeToo

  Kul process:
  Inredningsvideon

  Sprudlande personlighet:
  Morgonrutin

 • Katarina Olsson

  Tycker generellt att det är kul att se alla dina videos. Men allra bästa gillar jag personligen när jag får höra dig tycka och tänka om saker åtminstone lite då och då i videos. Det är du som person som är intressant. Så tex i LA videon var det mycket klipp på vad du gjorde och det är självklart intressant men personligen gillar jag att se sådant utblandat med lite tankar och funderingar. Som att du pratar med tittaren lite då och då om vad du tycker om det du varit med om osv. Gillar vloggar som en filmar under en dag, och alltså filmar både det en gör men sen också pratar med tittaren lite mer då och då. Men det viktigaste är att du gör sådant du tycker om! Det här är bara vad jag personligen föredrar.
  Ha en underbar dag nu!

 • Henna

  Det skulle vara så kul att få se hur du stylar ditt hår och när du lockar det?! Du är alltid såå fin i håret och jag (säker alla andra också) skulle vilja ha lite tips och trix på hur man får dem där perfekta lockarna. 🙂 <3

 • Anjelika

  För min del handlar det nog om att jag vill se sådan som jag själv kan ha nytta av i vardagen!
  LA säger mig verkligen ingenting. Jag vill inte dit, jag känner antagligen inte igen dom du umgås med på resan och videon kommer förmodligen inte göra nytta i mitt liv. Jag har fortfarande inte sett videon till LA! Men livet med hund(jag har ju själv hund), frisyrtips(speciellt styla håret och även besöker HOS frisören), familjelivet(syskon, släkt osv), roliga och hemska upplevelser, sånt ger kanske oss läsare något som vi kan reflektera över och lära oss av och ha nytta av i livet!
  Man kanske har tröttnat på att leva i en fantasivärld…

 • Nadja

  Jag följer inte din kanal så mycket men tror jag vet varför LA videon fick minst visningar.. Tror att folk bara blivit trötta på att leva sig in i en drömvärld på sociala medier. Det får den egna vardagen att verka grå och trist och man kan till och med må lite dåligt av det. Förr älskade jag bloggar/instagramkonton med ett perfekt inspoflöde, men väljer att inte följa sånt längre då det gör mig nere ibland. Man säger till sig själv att inte påverkas men det händer undermedvetet ändå. Tror du borde satsa på videor med mycket humor/saker folk kan relatera till/tips i vardagen! Sånt som folk blir glada av 😊 Tycker till exempel om din blogg mycket för att den inte är lika ”perfekt” som alla modebloggar. Jag älskar modebloggar också, men skulle säga att jag mår bättre i själen av din blogg!

 • Hanna

  Tycker inte rese vloggar är roliga.. bästa är mirgonrutinen och den sista inflyttningsvideon.

 • Lisa & Amanda

  hmm vet faktiskt inte!

  //Lisa & Amanda

 • Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, fängelse, kriminalitet och livet efter.

  Ärligt talat har jag inte kollat på LA-videon eller ens kollar på någon influensers liknande videos. För att det känns opersonligt, ytligt och typ…oäkta. Kan det va rätt ord? Som att titta på en film med manus i stället för en realityserie. Uppskattar mycket mer tips i vardagen som någon sa, att se oyoutubiga tandkrämstuber och kärleksgnabb om inredning. Mer äkta och personligt!

 • Sandra

  LA-videon känns som nån skrev inte så äkta utan bara som ännu en sponsvideo. Videor som skriker spons/reklam gör att iaf jag allmänt tappar intresset. Jag blir mest bara anti. Visst, du har ju spons i de flesta av dina videos men då träder mer av din personlighet fram och då känns det inte alltid som sponsen är i huvudfokus. Förstår du? Den personliga Alexandra är den jag gillar allra bäst. Den där dina ord och upplevelser inte är köpta utan kommer från ditt hjärta. 🙂

 • Dina

  Jag absolut älskar LA, men den här videon var lite ointressant. Hade hellre velat se shopping på t.ex Beverly Hills, någon outlet, extrem dessertrestaurang eller Universal studios. Typ typiska turist ställen som är nytt och spännande! Annars älskar jag dina andra videon 🙂

 • Cecilia

  Borsta tänderna i cirkulära rörelser istället för att gnugga ” fram och tillbaka”, mer skonsamt för tandkött och emalj 🙂 <3

 • Paula Smilee

  Jag tror eller jag är ganska säker på att LA videon inte var så populär pga resan var sponsrad, folk gillar inte sponsrade videos/inlägg över huvudtaget det spelar ingen roll hur bra innehållet är. Tråkigt att det är så där. :/

 • Sanna

  Den videon om LA var tyvärr sjukt tråkig.

 • Victoria

  Jeg er lei meg for at dette skjedde deg. Jeg håper det går bra/bedre med deg. Selv har jeg blitt utsatt for voldtekt av min sjef (Google: Julio Kopseng) og en date jeg var på. Det blir bedre tilslutt.

  Ønsker deg all lykke i fremtiden.
  Klem fra Norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *