Dom senaste luckorna..

Hej vänner!

Gud vad det snöar ute idag. Lite mysigt är det ju faktiskt, det måste jag erkänna 🙂 Idag är planerna att skriva på boken, tänkte faktiskt lägga hela dagen på det. Vill gärna få till 2 kapitel. Sen är det sista dagen med plåster på näsan så det känns ok att stanna inne idag faktiskt! Skulle vara väldigt skönt att träna men jag får inte träna på hela 3 (!!) veckor. Känns helt galet, jag som gärna tränar varje dag annars.. Börjar känna mig lite rastlös men ska försöka förtränga det genom att jobba på med annat. Som boken tex.

Jag har inte visat er vad som har funnits i dom senaste luckorna i min lilla julkalender från glossybox här hemma. Har fått så himla mycket fint 🙂 Helt klart den bästa julkalendern jag har haft hittills! Jag har fått en nattkräm, lip + cheek colour, läppbalsam, ansiktskolja, torrschampo + volympuder samt en skimmrig ögonskugga 🙂 Det mesta kommer jag spara men några saker kommer jag ge bort till vänner. Inte så det går någon nöd på mig när det kommer till skönhetsprodukter hehe.. Har ni fått något roligt i eran julkalender idag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *