Chloes favorittröja som hon oftast har på sig under vintern kommer från H&M, hittade den där förra året för 129 kr. Nu har dom fått in flera varianter för samma pris och dom är ju så himla söta! Lite sugen på julgranen haha, som en liten kjol. Sen har även Ellos fått in några söta tröjor, den gråa hade varit snygg i råttis garderob. Nu var det länge sen jag köpte något till henne för hon har så fruktansvärt mycket kläder sen jag köpte henne. Minns ni hur klädtokig jag var? Det var ju allt från små skor till jackor med massa glitter och päls på haha.. Idag använder hon bara en och samma tröja hela tiden och det är just denna för den är varm och är enkel att sätta på.

Kom att tänka på hundkläder igen för jag fick förbi så många hundar idag och dom flesta hade på sig såna söta små kläder. Framförallt dom små hundarna 🙂 För vi är ju väldigt bra på att shoppa åt oss själva, men det är klart att vår bebis också ska matcha med en liten jultröja 😉 Något annat vore ju bara konstigt!

Nu ska jag klä på mig och göra mig redo för kvällens julkonsert. Råkade somna efter julmarknaden, blev så himla trött efter. Och jag som aldrig brukar sova mitt på dagen! Tycker det är sånt slöseri med tid, sova gör man på natten och på dagen ska man göra saker.. Men det är lördag, och väldigt mörkt ute.. Hehe.. Nej så jag ska sätta på mig något och sedan ska vi iväg och hitta någon resturang så vi får i oss lite mat innan konserten. Blir nog en mysig kväll 🙂 Vad har ni för planer?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *