Årets första julmarknad

Hej! Vi råkade hamna på julmarknad vid Drottningholm efter att vi hade åkt till hundöarna med vovvsingarna 🙂 Vi kände att dom (iaf Zacco) behövde springa av sig och vi hade inga andra planer idag. Så vi drog till julmarknaden efter och tittade på fina dekorationer, köpte brända mandlar (så gott) och vi fick även med oss Stefan hem (se bild 4). Vi har lixom inget julpynt hemma alls, kanske lite tråkigt men ingen utav oss gillar julen speciellt mycket.. Vi har ingen gran heller men det är ju inte försent för det än. Man ska väl klä julgranen typ dagen innan julafton eller något sådant?

Tänkte eventuellt åka och köpa ett ton med juldekorationer för att sen göra en youtube-video om det. Och kanske till och med inte säga något till Andreas så han får sig en chock när han kommer hem 😉 Vore inte det lite roligt? Men jag har lite problem med att hitta en butik som har mycket dekoration för bra priser. Kan ni tipsa om någon butik? Eller jobbar du i butik som säljer sånt och vill samarbeta med youtube-videon? Maila mig! [email protected]

Ikväll är det en julkonsert som står på schemat. Det känner jag att jag kan gå på för där är det inga direktsända livskameror upptryckta i ansiktet på än haha… Känns hyfsat anonymt ändå. Så det ska vi gå på och den börjar klockan 7 ikväll. Känns skönt att få gå ut och röra på sig lite, även om man ser lite knäpp ut med plåstret på näsan. Jag ser ju att folk sneglar lite mer än vanligt. Men jag antar att man får bjuda på det, på tisdag ska jag se ut som vanligt igen iaf. Skönt, längtar!


 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *