Inlägget är i samarbete med Royaldesign

Wihoo nu är äntligen första avsnittet ute på vår lilla mini-serie som vi gör i samarbete med Royaldesign 🙂 Jag och Andreas har ju lite problem, vi vill gärna bo ihop men vi har helt olika smaker när det kommer till inredning. Han vill ha det manligt, robust och industrield medan jag vill ha motsatsen 😉 Och gärna ett sminkrum haha..

I första avsnittet kommer inredaren Jesper hem till oss för att se hur vi bor. Vi berättar vad vi vill ha och sedan åker vi tillsammans till Roydaldesign för att kika på deras breda sortiment. Dom har ju verkligen allt i sin butik! 🙂 Det är just därför jag valde dom till detta samarbete, vi var ju i behov av just.. ALLT!

Glöm för guds skull inte att prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Madde

  Vad tråkigt att ingen ännu verkar ha kommenterat här, inredning som är så kul! Ska bli spännande att se hela resultatet, framförallt det 3e rummet. Jag tycker det är kul med utmaningar som rum som ska ha flera användningsområden. Nu vet jag inte storlek på rummet, formen var också svår att se, men jag hade satt in en uppfällbar säng vars vita undersida kunde aggera bakgrund för foton och videor, med söngen uppfälld får ju alla lampor plats. Din sminkstation skulle jag gömma i en platsbyggd garderob med skjutdörrar längs ena väggen, tror att det skulle bli riktigt bra med mycket förvaring, en bra spegel och bra belysning. En lyxig stol som står utanför garderoben och passar fint in i rummet även när garderoben är stängd. Gästerna får väl behaga kliva upp så du hinner sminka dig 😉
  Ser fram emot att se hur inredaren löste just det rummet 🙂

 • Prisonbeauty - En bloggom missbruk, fängelse och livet efter

  Det är himla roligt att se samarbeten som är lite ovanligare, där reklamen faktiskt blir något man vill se och inte bara ”det gamla vanliga”, tummen upp på det!

 • Anna

  Superkul att se ju. Jag och min pojkvän har exakt samma problem. Så jäkla jobbigt :’D

 • Cecilia

  Jag verkligen älskar inredning! Så det är sjukt kul att få följa er när ni gör om hemma 🙂 extra kul när någon gör det åt er! Längtar tills man får se slut resultatet och vad ni tycker om hur det blev 🙂 kram på dig fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *