Hej på er! Jag ska berätta vad det är jag har opererat. Under ca ett år, kanske längre har jag märkt att jag har svårt att användas genom näsan samt att vänstra sidan började lixom ”sjunka ner” så jag kände att det var dags att fixa. Jag googlade runt lite och hittade kliniken Aleris som jag har sett andra bloggare gå till. Det känns mer säkert då 🙂 Träffade Dr Kjell-Ove Sällström och han förstod mig precis. Det kändes väldigt tryggt så vi bokade in en tid omgående (varför vänta lixom) och nu är det gjort. Vi har flyttat brosk för att ”lyfta upp” västra sidan och förhoppningsvis kommer näsan både bli mer rak och jag kan andas utan problem!

Så varför kan jag inte gå på finalen kväll då? Jo för jag har en skena över näsan som ska skydda den och skenan får jag först ta bort nästa vecka. Jag kan ju såklart gå med skenan men den är väldigt synlig och det kommer så lite knäppt ut tillsammans med min glittriga klänning som jag hade planerat att ha på mig haha! 🙂 Så jag får stanna inne ikväll och låta det läka i lugn och ro. Tar bort skenan nästa vecka på tisdag och då får ni se före/ efter bild.

Såhär såg det ut förra (?) året när jag var på Idol. Blixten från kameran fångade verkligen mitt puder haha! Lyste upp som en liten sol där under ögonen och på kinderna hehe… Men det var en riktigt rolig kväll, var där med min bästis Bella då.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • J

  Det där med att ”ha svårt att andas”… är en vanlig förklaring när man vill fixa till näsan ur skönhetssynpunkt. Det är ok att säga att du inte var nöjd med hur den såg ut. Bara du inte fortsätter operera den tills du får en sådan där pytteliten näsa som vissa skaffar sig. Din näsa ser iaf inte opererad ut.

 • M

  Äsch! Skit i det, gå dit ändå MED skenan. Du hade ju varit typ första bloggaren/kändisen någonsin som inte hymlade med en operation. Du om någon hade kunnat rocka en smashig klänning och nässkena. Tidningarna skulle formligen frossa i detta! Kan se det framför mig ”KISSIE ALEXANDRA NILSSONS NÄSCHOCK PÅ IDOLFINALEN”. Alla andra försöker ju alltid med sitt sabla ”näääe jag har inte opererat mig, jag har bara förändrats en del sedan puberteten” ..jo tjena.

  Sedan kanske inte folk skulle köpa förklaringen att du hade korrigerat den efter din förra operation, men vemfan bryr sig.

  xoxo

  • J

   Håller med dig.

   Det är ju inte så att Kissie/Alexandra smyger med att hon har opererat sig – så varför inte visa upp sig? Skulle vara lite kaxigt och ”I don’t give a shit” framtoning.

   Men – bättre då att hon tar bort den här bullshitten med ”svårt att andas” för bättre att står för att det är en skönhetsoperation – det har hon ju inte haft några problem med att erkänna tidigare, tvärtom.

 • Synnöve

  Hoppas allt ordnar sig 🙂 Men vad med brösten? Skulle du inte förminska dem?

 • I

  Men vad spelar det för roll att du har en skena på näsan? Du kan väl gå ändå 🙂 det är väl inte för utseendets skull man hittar på roliga saker

 • Susanna

  Klart du kan gå ändå, vad spelar det för roll.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Diana

  haha precis vad jag skrev förut till dig i annat inlägg.. man ska aldrig ta något för givet. Att det skulle vara bröst op menar jag. 😀
  Åh vad synd för mig för jag behövde fråga lite och vill inte ta det med kirurg men längre fram kankse. 😀
  kram och skönt att du kan andas babe

 • Sofia Vähäjylkkä

  Håller tummarna att operationen blev lyckad och att du kan andas normalt snart igen! 🙂

 • Emma

  ÄH limma på lite glitter på gipset and youre good to go!

 • Johanna Hagberg

  Hej Alexandra!
  Hoppas det läker snabbt från operationen.

  Med en stor risk för att bli nekad så undrar jag vad du ska göra med idolbiljetten? Jag är en ung tjej som har flyttat till Stockholm för att studera och bor här ensam utan min pojkvän som bor kvar hundra mil härifrån. Det börjar närma sig jul och jag känner mig väldigt ensam så jag funderar på om jag skulle kunna få köpa biljetten till ett bra pris?

  Ha en bra fredag <3

 • Zizo

  Hoppas det blir bra. Jag skulle nog också ta det lugnt efter en operation. kram!

 • Lol

  Tredje gången gillt? Dock kan du skippa skitsnacket om ”andningsproblem” 🙂

 • Jennifer

  Är också opererad av Kjell-Ove och är så fruktansvärt missnöjd. Näsan är sned, trång i ena näsgången och sluttande tipp, och han vägrar göra en korrigering även fast jag fått både andra och tredje åsikt av två andra doktorer som tycker att det behövs. Får verkligen hoppas du blir behandlad bättre och blir nöjd.

 • Josefine

  Gud vad lik du var Jenna Marbles på dessa bilder! 🙂

 • Kim

  Och vem skriver ut namn på klinik och läkare om man inte försöker göra reklam för dem? Märk ut att det är sponsrat för fan! Vill du ha en till anmälan över dig eller?

 • Ewa

  Snygg klänning vart kommer den ifrån ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *