2 fantastiska ungar

Vill bara kika in och önska er en trevlig fredag. Som sagt blev det inget idol för mig, istället blir det bio och vi ska se jigsaw. Äntligen! 🙂 Som jag längtat. Så jag känner mig inte lika bitter längre över att jag inte fick se idolerna på scen. Kan ju faktiskt heja på dom hemifrån också. Vem röstar ni på ikväll? Jag hejar ju såklart på Hanna, en tjej med massa girlpower. Me like!

Och på tal om power. Här kommer 2 bilder från Svenska Hjältar-galan som vi var på här om dagen. Här har vi 2 fantastiska ungar. På första bilden är det en kille som har blivit utsatt för mobbning, men vågat ta hjälp och när jag såg honom såg jag en modig ung man som vågar ta för sig. STORT! Man ska aldrig låta mobbarna vinna, och jag vet hur svårt det är att se ljuset när man blir mobbad. Själv varit där.

På andra bilden har vi en flicka som kom fram och gav mig en ros, för hon ville så gärna göra det. Mitt hjärta brast ju och jag vart så glad. Känns så himla underbart att vara en förebild för unga. Även en mamma som höll sin dotter i sin hand, som precis hade tagit en bild med mig vände sig om och berättade för mig vilken förebild hon tycker jag är. SÅ GLAD JAG BLIR!

svenska hjältar gala svenska hjältar galan kissie

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)
 • Lena

  Du börjar se väldigt gammal och sliten ut. Ta det lite lugnt ett tag ser det ut som..

 • Sofia

  Trevlig fredag Alexandra! 🙂

 • Carine

  Jättefina bilder 😍o så himla snygg i håret 🖒

 • Joh

  ”Förebild”…. nja, men du är säkert en vanlig trevlig tjej.
  Har svårt att se att någon som visar de unga tjejerna att man inte duger utan fillers i hela ansiktet, 3 näsoperationer, jätte-bröst, hårutfyllnad, fejk-naglar och retuschering av bilder kan vara en förebild.
  Du tycker givetvis annorlunda – eftersom du anser dig vara en förebild trots att du förespråkar att man inte duger som man ser ut (samt att det var absolut inte något fel med ditt utseende innan du började fixa till dig).
  Jag har gjort/gör ännu mer operationer än vad du har, men anser mig givetvis inte vara någon förebild heller. Men står för att jag inte är det.

  • Kimberly

   Så man måste vara ”naturlig” för att vara en förebild? Give me a f break.. En förebild är inte baserat på någons utseénde.

  • anonym

   På vilket sätt är du en förebild?

   • Lova

    Måste faktiskt hålla med dig Joh. Hon verkar en underbar kvinna men hon är en vanlig tjej. Hon har liksom inget företag som andra kända bloggare som Kenza och Blondinbella. Hon njuter bara av att vara känd och leva livet pga bloggen! Vilket är självklart jätte kul😉 Men en förebild är ingen som kan vakna när hon vill, köpa vad man vill utan att jobbat hårt för det osv. Dock har hon en super cool blogg som jag njuter av att läsa varje dag!

 • Annie

  Asså den klänningen är så fin, är så avundsjuk vill också ha en.. du är också on top såklart! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *