Korthållare. Mina vänner säger till mig hela tiden att jag behöver en plånbok och det är sant. MEN jag använder aldrig plånböcker, spelar ingen roll hur många jag får. Jag tror lösningen är en korthållare som inte tar någon plats i fickan. Denna söta sak från gucci hade funkat fint i väskan! 😉

Spets-bh. Min favorit som jag har just spelar tyvärr på sista refrängen. Lite väl använd..

Ansiktsmasker. Gärna stark peeling eller någon som återfuktar. Jag älskar masker!

Läppmasker. Aldrig testat, just därför får tomten gärna komma med någon!

Lancome’s new La Rose a Poudrer. Det är en hight lighter! Jag vet, helt magisk vacker och den ser ut som en liten ros. Ingenting jag behöver (har lixom tusen olika highlighters hemma haha) men ändå.. Den är så vacker!

Handskar. Ja det är faktiskt något jag behöver, fryser så himla mycket och det är så tråkigt att köpa handskar. Dock måste dom vara cleana och svarta, annars kommer jag inte använda dom.. Vet att jag har fått handskar tidigare men dom har inte riktigt kommit till användning.

Diamanter. Pik till Andreas 😉

Lite skillnad från vad min 9 åriga syster önskar sig va? Jag fick fota hennes önskelista som hon ska skicka till jultomten.

PS. Ignorera gärna skitiga tallriken i bakgrunden haha…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *