Hej på er!

Sorry har lite strul med nätet här hemma.. Vårt bredband funkar inte så får internetdela sålänge. Men jag lever och jag är vaken 🙂 Drömmer mig bort lite till LA idag dock för jag såg att det var massa snö ute.. Gillar inte kyla och snö alls! Gillar vädret som var i USA, där kunde man både bada under dagen när solen lyste, klä sig snyggt och ha på sig sin favoritjacka på kvällarna. Precis så som det ska vara enligt mig 🙂 Sen kolla hur bra min bikini matchade omgivningen på The Saduaro Palm springs 😉 Det var inte alls planerat utan bara blev så, och självklart tvungen att fota det. Den sista bilden snodde jag från Lene som var med på resan, fick inte till det lika bra som hon hehe…

Idag blir det dock ingen sol inte, jag ska ta det lugnt hemma hela dagen. Ska se till att läka och skriva på boken. Så ska tända lite ljus i lägenheten och bara mysa! Tog en lång dusch nu också innan jag satt mig vid datorn och bara tog det väldigt.. långsamt.. Har man inga supermåsten så ska man passa på att bara slappna av och inte stressa. Det kan jag göra andra dagar, och jag vet att min kropp mår bra av att bara få göra saker och ting som jag tycker om och njuter av. Bland annat en väldigt lång varmdusch och skrubba hela kroppen 🙂 Sen såklart avsluta med min favoritlotion från Dove som är sådär superfet. Nästan så jag inte får in den i huden för den är så tjock, haha men så ska en lotion vara enligt mig.

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *