Minns ni att jag spelade in ett TV-program i sommars? Det var för programmet En natt på slottet. Jag spelade in avsnittet tillsamans med Pia Johansson, Armand Kranjc och Lars Frölander. 3 underbara människor, det vi har gemensamt att vi alla lever som offentliga personer.

Under ett dygn fick vi utforska en ny värld med Mediet Anne-Kristine Augestad. En värld som jag inte riktigt tror på.. Vilket jag är ärlig med under programmets gång. Mediet Anne-Kristine hade ingen aning om vilka vi var sen innan, utan det fick hon reda på när vi anlände till slottet där vi spenderade natten sen.

Ni kan se avsnittet just nu på kanal 7 eller på tv4 play. Länk till avsnittet här ni här: https://www.tv4play.se/program/en-natt-på-slottet/3945684

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *