Black..

Inlägget innehåller adlinks

Hello! OP gick bra och jag ligger nu hemma igen och vilar 🙂 Skönt att få kunna åka hem direkt, är alltid skönast att vara hemma. Speciellt när man inte mår 100. Resten av dagen kommer att se likadan, dvs liggandes i soffan. Kommer eventuellt förflytta mig till sängen också haha men mer spännande än så blir det inte. Idag är ju en perfekt dag att titta på någon bra film, vill ju se den nya jigsaw filmen men hittar den inte någonstans online!! Så typiskt.. Vet ni vart man kan hitta den? Eller någon annan bra film?

Här kommer fler bilder från den helsvarta looken 🙂 Finns det någon som inte passar i färgen i svart? Tror inte det.. Svart funkar till allt under alla tillfällen (förutom bröllop då). För tillfället är jag bara klädd i mjukiskläder nu efter att jag kom hem så ni får se denna istället hehe.. Lite roligare än mjukisdressen. Vad tycker ni om den, hiss eller diss?

Kavaj – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skor – LÄNK 

Bilder: Evelina Sigetty

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Johanna Håkansson

  Fint stilrent med dom svarta kläderna 👌🏻💫. Blev väldigt rörd av ditt metoo erkännande. Jag har varit med om liknande incident och skäms så, det är typ bara min man som vet om det . När jag var 20-21 år var jag på en pub och min fd turkiska tjejkompis träffade några turkiska killar där som vi var med hela kvällen. Drack öl i glas, sen mins jag ingenting. Vaknar på rosengård i en lägenhet (värsta området i malmö) av att min dåvarande kompis Linda försöker få liv i mig som ligger platt som en fisk på golver med uppknäppta byxor. Hon skriker vi är på rosengård. Jag fattar att detta inte är bra. Så vi ta våra väskor o springer ut till närmsta stadsbuss. Ingen av oss mina hur vi kom från puben till en lägenhet på rosengård hos dom killarna vi hade pratat med. Misstanken är väl att vi blitt drogade. Man tycker någon vakt eller någon där borde ha märkt det. Men ingen har gjoer något. Jag bara hoppas på att man inte blivit våldtagen för ingen av oss viste vad som hänt. Men man fåe hoppas inget sådanr hände. Jag förstår inte hur man kan göra så mot någon, mot dens vilja. Så jävla vidrigt. •kramar alexandra• skäma inte, du är inte ensam ❤️

 • SIMON

  Gud vad fint! Du är en förebild du Alexandra, du utnyttjar din makt på rätt sätt. You go girl! Glöm inte delta i min tävling som avslutas ikväll 🙂

 • Anna

  Varför har du nämnt flera ggr i din text att ”du ska operera dig”, ”du har opererat dig” osv när du inte vill berätta vad det är för op?
  Hur är din tanke här? Är det för att skapa spänning hos läsare? Fler följare? Eller vad..för jag fattar inte poängen. Tycker det är sjukt barnsligt att dra ut på det eller inte säga något alls när du ändå sagt A.
  Så tyvärr märks det att du fortf har drag efter Kissie så det dröjer innan man tar dig fullt på allvar. Och detta var bara ETT exempel!

  • Lol

   Det är antagligen bröst förminskning som hon pratat om innan. Det är inte lika populärt me stora bröst nu

  • Kissie

   Tar du inte mig på allvar för du inte får all information direkt? Haha okej :’D Inte lätt att göra alla nöjda och glada.

   • Anna

    Du svarade ju inte direkt på frågan som Anna ställde. Det finns absolut inget som säger att du behöver berätta om någonting för dina läsare. Men att hålla på och komma med massa antydningar bara för att du vet att det gör folk nyfikna känns bara löjligt.

 • KissieMiss

  Det är för att hon älskar drama och spänning. Hon vill göra en liten grej till stor.
  Gärna att även skvallertidningar eller nyhetstidningar med blir inkopplat för då blir det mer pengar till Kissie.
  En gång dramaqueen, alltid dramaqueen.
  Säga A och inte B är ju alltid en bloggares favorit så det blir mer kommentarer.

 • S

  Hej! Kan du inte skriva något om Finland, som firar 100 år idag? Hälsningar en trogen läsare från Österbotten, Finland 😙

 • Diana

  Skönt att det gick bra med op och förhoppningsvis får vi höra och veta mer om det sen. 😀 Väntar med spänning även om man redan misstänker med tanke på vad du tidigare berättat. 😉 MEN man ska inte ta något för givet.

  Ja förresten, svart är så fint, alla gånger, kanske inte lika coolt när man är mörk och svarthårig meeeen det är fasen snyggt ändå 😀
  Kram på’re
  Sov gott, vila, inge stress för bästa läkning, etc etc <3 <3

 • Julia Armskogh

  du är SÅ snygg kvinna!!!! vilken förebild!

 • L

  Alltså du är skitsnygg, men den jäkla läderbögs-kepsen passar ingen annan än en läderbög.

 • Cecilia

  Tycker att du borde berätta om operationen om du väljer att ”outa” den… Annars kan man ju låta bli. Snygg outfit men kepsen (?!) är ju bedrövlig. Lite Emil i Lönneberga goes Black. Inte så snyggt. Och såg inte bra ut alls i US ihop med klänning..? Oh no…

 • Nya bröst

  Det var väl brösten du opererade som du sagt tidigare 😀 Det kommer bli SÅ bra!

 • johanna

  Svart på svart är ju så snyggt!
  Skönt att du mår bra efter operationen 🙂

 • Sofia Vähäjylkkä

  Supersnygg som vanligt! Men hade varit ännu snyggare utan Emilkepsen, är halvt allergisk mot dom haha 🙂

 • Shylock

  Alltså kepsen funkar- gillar den inte i vanliga fall men denna kom on var snygg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *