Svenska hjältar

HEJ! Förlåt för jag inte har bloggat men jag har varit hos min advokat hela dagen för att gå ingom inför rättegången. Den är ju nästa vecka.. Men det känns ok, jag är mest glad över att det äntligen ska få bli överstökat. Vi har ju hållt på med detta i över ett år. Känslan av att det är orättvist att det händer just mig har inte riktigt försvunnit, men jag är inte lika bitter över situationen längre. Det händer mig av en andledning, eller hur? Sen skötte sig mina vittnen exemplariskt, så glad över det och jag är så nöjd över valet av advokater. Tjejerna Sandra och Cecilia på Marlaw är grymma!

Men över till något roligare då 🙂 Igår var jag på Svenska hjältar med Viktor. Gud vilken gråtfest, jag grät som ett litet barn. Det var extra jobbigt när det pratades om cancer så vi har cancer i vår familj som pågår just nu.. Jag har inte gått in mer på det för det är väldigt känsligt och jag känner att det är inte passande att skriva om cancern här. Men ja, det var känsligt och jag grät hela vägen hem i taxin också. För det visade sig att taxichauffören är kirurg i sitt hemland, han är speciallist inom just cancer men här i Sverige får han inte jobba som det. Så jag kom hem gråtandes till min stackarns Andreas som låg nerbäddad haha.. Men det var en fantastisk gala och jag tycker det är underbart att lyfta upp personer som gör gott för andra.

Sen vill jag såklart också passa på att tacka för alla fina kommentarer för videon jag publicerade igår. Det var jobbigt att publicera och berätta men det känns så bra att få ert stöd. Så tack! Tack för ni stöttar mig och andra kvinnor. Ni är fantastiska.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *