Inställt möte

Hej på er! Dagen började inte som planerat, första mötet som jag hade blev inställt och det såg jag först när jag var utanför byggnaden jag skulle till.. Haha typiskt! Hade inte kollat min mail på morgonen så missade det helt. Men jag hängde inte läpp för det, mötet är framflyttat till senare i veckan och istället fick jag träffa Rosanna för en spontan frukost 🙂 Så kul! Sen hade jag möte nummer 2 direkt efter det och nu är jag hemma igen. Tänkte ta och spela in en video till er, glömde helt bort att en skulle komma upp igår! Så det kommer en idag istället. Hoppas det är OK. Ska bara skriva ett inlägg åt en kund först, sen börjar jag filma. Vill passa nu medan det är ljust ute, blir bäst på film.

Ikväll är det gala som gäller, så himla skoj. Det är fina Viktor som har bjudit med mig ikväll så får se vad jag ska ha på mig.. Det är ju dresscode gala, så helst en långklänning ju. Men helt ärligt så är min garderob inte lika full med klänningar som vanligt. Rensade ju loss bland mina kläder innan jag flyttade allting hit så det är ju minst sagt begränsat.. Jäkla Andreas som fick mig att slänga/ge bort så mycket!! 🙁 Haha nej då, jag kommer över det och det löser sig. Men det ska bli skönt att köpa hus sen så jag får plats med alla mina kläder. Walk in closet here I come!

Veckans planer: 

Måndag: Möten, spela in video och Svenska hjältar-galan på kvällen.

Tisdag: Förberedelse inför rättegången. Heldag, mindre kul..

Onsdag: Möte, tid hos läkaren.

Torsdag: Jobb hemifrån.

Fredag: Idolfinalen

Lördag/ söndag: Bloggfri helg kanske?

Är så nöjd över mitt kortare hår 🙂 Och såhär blev lockarna efter att jag sov med dom.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *