Vad jag uppskattar med er

Här kommer lite kärlek till er ♥ ♥

1. När jag sitter och funderar över livsfunderingar, så kommer ni och öppet delar med er om era liv. Det får mig att känna mig mindre ”konstig” och ensam. Ni har ju gått igenom samma saker som jag går igenom. Vi är inte så olika trots allt!

2. Jag skrev att systembolaget var stängt, då skriver en tjej som bor i närheten att jag var välkommen hem till henne för att hämta en flaska vitt. Hur random och gulligt är inte det?!

3. Jag skrev att jag så gärna önskade mig en rosa eller blå fluffig jacka, men att den var slut. Vad tror ni mina läsare gör? 5 tjejer erbjuder sig att springa till H&M i sin hemort för att köpa den till mig och skicka. Bara för att vara snälla!!

4. När jag är ledsen, får jag presenter hemskickade av er. För ni vill ge mig kärlek. Förstår ni hur bra jag mår av er då?

5. När jag är ute och festar, kommer det fram tjejer och ger mig både kramar, high fives och berättar hur mycket dom uppskattar det jag skriver/ står för. Känns som jag har så många vänner! 🙂

6. När jag satt och var ledsen på en bänk för ett tag sedan vid mig, kom det fram en tjej och satte sig bredvid, helt tyst och klappade på mig. Sen började vi prata och hon sa så fina saker, och det gjorde hon för hon tyckte det kändes som att vi var vänner. Blev helt tårögd!

7. Ni delar roliga inlägg med mig för ni kom att tänka på mig. Kan vara allt från en tjej som liknar mig (det händer ofta, jag får look-a-likes skickade till mig) eller en rolig videosnutt på en arg Chihuahua för den påminde om min Chloé. En sån grej tycker jag är så fin också, för det känns som ni tänker på mig som en vän och inte som en person som inte är möjlig att nå. Förstår ni hur jag menar när jag skriver så?

8. Ni påminner mig om saker jag glömt bort. Att ni ens kommer ihåg saker åt mig, kanske fjantigt men sånt blir jag rörd av haha. När nån kommenterar ”Alexandra, glöm inte bort att du skulle ringa mamma idag!” man ba ååååh min familj i bloggformat ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *