Första adventmys

Då var vi hemma igen 🙂 Först åkte vi hem till våra vänner Calvin och Linus som bjöd på första adventsmys hemma hos sig. Dom hade gjort det så fint! Det bjöds på glögg, skinka, köttbullar, goda rullar, knäck och massa annat. Så fint av dom, och jag tror faktiskt både jag och Andreas hamnade i lite julfeeling 🙂 Känns skönt. Efter någon timme hos dom åkte vi vidare till min mor och familjen för ännu mer glögg, pepparkakor (med mögelost på, så gott) och mat. Så vi är helt proppmätta nu och ligger som strandade valar i soffan as we speak hehe.. Har ni ”firat” första advent idag?

Jag ska hoppa in i duschen nu strax och locka håret. Ja jag gör det kvällen innan för lockarna är alltid snyggare dagen efter 😉 Litet tips sådär.. Många som frågar mig hur jag gör när jag fixar håret och där har ni det bästa tipset faktiskt. Sen ska jag på med brun-utan-sol, känner mig så himla blek! Känns alltid skönt att starta veckan med snygga lockar och lite färg på kroppen. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt, har ett hyfsat tidigt möta imorgonbitti nämligen.

God natt, hörs imorgon fina ni!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *