Brunch med älsklingen

Idag blev det en härlig brunch på Escalier med mitt hjärta. Tänkte det var mysigt att röra oss lite utanför lägenheten så det fick bli brunch mitt i stan och sedan lite shopping. Vi båda tog Egg Benedict (blir andra gången jag äter det denna vecka, men det är ju så gott!) och juice. Mums! Dock var det inte det lättaste att ta bilder idag, ni ser själva.. Han förstörde min perfekta-juice-bild helt och hållet!! 😉

Det blev ingen poledanceing för mig idag, dresscoden skulle vara kjol, strumpyxor och skjorta. Den enda kjolen jag hittade hemma var en tight skinnkjol.. Att dansa pols i det känns ju som en omöjlighet, och jag ville inte springa runt i trosor haha… Så det var lite tråkigt såklart, men det är viktigt att ha rätt kläder på sig.

Istället ska vi nu strax iväg igen på första advent-mys hos våra vänner Calvin och Linus. Så mysigt! Sen blir det middag hos mamma, min lillasyster har tagit hål i öronen och dom vill hon såklart visa upp! 🙂 Jag hoppas mamma har bakat lussebullar, inte ätit några i år och det vore så gott. Hoppas hon läser detta, finns tid att springa och köpa saffran innan vi kommer 😉

*Pikabuuu*

Blusen jag har på mig hittar ni >HÄR< (adlink) 

Pojkvän hittar ni >HÄR< (adlink) 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *