Lucka 2

Vilken bra lördag jag har haft! Först mötte jag fotografen Evelina och vi fick till riktigt fina bilder, och hon var så härlig 🙂 Ska visa er bilderna redan idag, annars imorgon. Hon har nämligen redan hunnit skicka dom till mig, love it! Gillar när det går fort hehe, och hon har faktiskt redan lagt ut en bild på mig där. In och kika, den är väldigt fin!

Sen åkte jag in till stan för en fika med Michelle. Åh vad mysigt det var att träffa henne igen ♥ Så konstigt att vi var sååå nära och sen plötsligt var vi inte det längre. Men idag kändes det iaf precis som vanligt och vi pratade på om allt möjligt. Så himla skönt. Jag åt en omelette med parmaskinka och hon tog en kantarelltoast. Borde också ha tagit den.. Den såg supergod ut.

Nu när jag kom hem kom jag på att jag aldrig öppnade lucka #2, så vi öppnar den nu 🙂 Och den innehöll en ansiktsmask från formula 10.0.6. Vilken bra lucka, jag älskar ansiktsmasker. Och det är omöjligt att säga att det inte stämmer för jag bloggade ju senast igår om att jag testade en ny 😉 Det är kul att testa nya och se vilka som ger bäst effekt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *