Blue cotton candy

Ja jag fick äntligen tag på min fluff-jacka! Det var över 5 utav er som erbjöd er att köpa den till mig i ert lokala H&M efter att jag hade bloggat om den första gången. Hur snällt och gulligt är inte det? 🙂 Att någon jag egentligen inte känner tar sin tid för att handla något åt mig, som jag vill ha, för att sen skicka den hela vägen till mig, bara för att vara snälla! I LOVE YOU GUYS!! Att man erbjuder sig att göra det är ju så himla snällt, blir faktiskt rörd. Detta hände även när jag ville ha en klänning från H&M kollektionen, då var det en tjej som sprang och köpte den till mig och skickade. Kan ju ha dom finaste läsarna någonsin. På riktigt alltså!

Nu har jag dock bytt om till träningskläder, ikväll tänkte vi klättra. Var evigheter sen vi gjorde det så det ska bli kul! 🙂 Sen blir det nog myskväll och något gott. Vi har lördagar som våra ”godsidagar” och resten av veckan försöker vi undvika socker. Tyvärr har det blivit för mycket av det goda på sista tiden, och jag som inte är så mycket för socker i normala fall! Inte bra, så nu är det en dag i veckan som gäller.

Psst… Imorgon ska jag dansa poledance i stay ups, tomtluva och högklackade skor. Omg..

 

Jackan kommer från >H&M< Byxorna hittar ni >HÄR< Skorna hittar ni >HÄR< (adlinks)

Bilder: Evelina Sigetty 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *