Årets första julbord

Hej på er!

Håller på att klä på mig, ska möta en ny fotograf för att ta lite härliga bilder till bloggen och instagram. Tur att det inte har snöat under natten, jag tycker verkligen inte om att behöva stå och frysa för att knäppa några foton.. Men idag är det fint väder så det ska gå bra! 🙂 Och jag fick ju äntligen tag på den där stora, blåa fluffiga jackan så ni kan ge er på att den kommer vara med idag 😉 Älskar den, så himla skön och fin!

Efter tänkte jag träffa Michelle, minns ni henne? Vi umgicks nästan varje dag förut och vi var verkligen supernära. Det rann sen ut i sanden och vi har inte träffats alls mycket sen dess.. Vi träffades en gång för kanske ett år sedan och pratade om livet men det blev inte mer än så. Men idag ska vi äntligen ses igen och vi tänkte äta brunch eller en sen lunch. Vet inte riktigt vad skillnaden mellan dom två är hehe…

Igår var vi på Thoresta herrgård för att äta deras julbord 🙂 Vi bjöd med Issa och hennes pojkvän David. Så himla gott med julmat, älskar sill och kaviar lite extra mycket. Är faktiskt inte sådär jättetokig i julskinka, det är gott men inget speciellt. Det är godare dagen efter när man får ha den på macka med senap. Mums! Det var ett väldigt mysigt ställe och allting kändes väldigt intimt och just mysigt. Det serverades glögg först på övervåningen där vi fick sitta och mysa innan vi gick ner till middagen. Gillade verkligen det! Det ligger dock en bit utanför stan, men för oss med bil gick det bra. Andreas dricker ju inte.

Min topp hittar ni >HÄR< och halsbandet >HÄR< (adlinks) 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *