Dags att bli fredagsfin!

Jag har fortfarande kvar massa roliga masker från skönhetsmässan så idag tänkte jag passa på att använda en utav dom som man behövde blanda med vatten. Tog den guldiga ”energizing” masken, känns som att jag kan behöva lite extra guld innan ikväll 😉 Det stod att man skulle blanda ner 7 skedar vatten tills smeten blev en geleaktig. Det blev den, men på ansiktet blev den klumpigare. Ser nästan ut som äggröra haha! Andreas skrattade ju läppen av sig när jag kom ut från badrummet! Känner mig dock väldigt ren efter så masken gjorde ju sitt jobb även om jag såg lite knäpp ut 😉 Nästa gång ska jag ha mer vatten i bara så ser det nog snyggare ut!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av resterna som har hamnat på olika delar av min kropp (vet inte hur jag lyckas, måste vara slarvig när jag lägger på gosigheterna på nyllet) och sen försöka vika in kläder i gradroben. Tyvärr kom vi ju inte över 20 kommentarer på inlägget så blir ingen tävling! 🙁 Det handlar ju om att ge och ta hörrni. Vi gör ett nytt försök längre fram!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *