1a December

Herregud, det är redan 1a December! Fort det går.. Men det är lite mysigt ändå att vi närmar oss jul 🙂 Jag tänkte ju handla lite julklappar igår när jag var på MOS men insåg snabbt att jag inte var redo för det riktigt än haha.. Sen är jag sån som shoppar alla mina julklappar online, tycker det är enklare så. Inte för jag ska handla speciellt mycket i år. Pappa bor utomlands, brorsan bor utomlands och i Andreas familj ska vi inte köpa något till varandra. Det är till lillasyster som jag behöver köpa och sen mamma + plastpappa. Väldigt skönt, blir alltid så stressad över vad jag ska köpa annars.

Idag har jag typ inga planer på dagen förutom att jag ska skriva på boken. Har fått iväg första kapitlet och idag vill jag skriva första utkastet på andra. Äntligen börjar det hända saker, dom första 2 veckorna fick jag inte ens ner ett ord. Världens skrivkramp. Så jag tänkte passa på att gå och träna också, lika bra för ikväll är det julbord som står på schemat 😉 Årets första julbord, så taggad på god mat! Ska äta så mycket sill så ni fattar inte 🙂 Lycka!

Vill ni se vad som finns i första luckan på min julkalender som jag fick av glossybox? I do! Det är rouge i vattnigt format från Lumene.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *