Idol för 3 år sedan

#tbt

Nästa fredag är det dags för final i IDOL, jag tänkte dra dit och heja på deltagarna 🙂 Har alltid gillat idol, inte för jag någonsin slaviskt följt programmet varje fredag men stämningen är så underbar, och det måste vara så himla häftigt att få stå på scen och göra det man älskar. Så att det finns ett program som förverkligar folks drömmar är ju magiskt! Så det är en speciell känsla att få sitta i publiken och heja på idolerna som troligtvis gett ALLT för att få vara just där, på den scenen just den där sista fredagen. Ryser typ när jag skriver det haha, kan verkligen relatera till det. Så det ska bli väldigt kul nästa fredag! Några av er som ska dit då?

Vilket långt hår jag hade då föresten. Det var ju dock väldigt fint och glansigt, det såg ut att vara välmående. Men kort hår är min grej nu 🙂 Och vad fina alla tjejer är som kom fram och tog bild med mig den kvällen, blir ju så varm när jag ser dessa bilder. Vet att många är nervösa när dom kommer fram men jag är minst lika nervös själv. Det försvinner lixom aldrig. Men det är nervositet blandat med förtjusning såklart. Blir alltid så glad av att prata med er.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *