Video – Åker till USA

God morgon!

Lyckades lägga mig i hyfsad tid igår.. Kvart över 12 ish, bättre än klockan 2 på natten 😉 Så känner mig hyfsat utvilad nu på morgonen. Har precis tagit en dusch och ska göra lite frukost, sen ska jag åka till till Bobby för att finputsa håret. Dvs klippa det kortare och kanske ljusa upp det lite, sålänge vi inte riskerar att ta sönder håret. Kommer bli så snyggt tror jag, älskar ju verkligen att ha kort hår. Känns verkligen som JAG.

Sen har jag äntligen tid hos läkaren för att ta ut proppen ur örat på mig. Jag är alltså fortfarande halvdöv. Har gått över en månad nu och nu får det faktiskt räcka, måste lära mig att börja gå till läkaren i tid. Så förhoppningvis får jag tillbaka hörseln efter dagens besök 🙂 Åh kommer bli så glad haha!! Sen har jag ett möte efter besöket, och det är väl det som står på schemat idag.. Ska träna också, har äntligen kommit in i ett bra flow.

Nu ligger videon ute från resan till USA! 🙂 Tycker faktiskt den blev riktigt bra och jag hoppas ni också gillar den. Ni får ju följa med från flygplanet, till hotellet, frukosten, ballongturen, när vi går på stan.. Ja det är massa skoj som ni får ta del utav! Ni får ju också se hur det ser ut när vi tar bilder på varandra, för det har ju kommit upp så mycket bilder från resan haha.. Kanske kul att se? Hur som helst, enjoy ♥

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)
 • Lan

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja se din hårrutin! Alltså då menar jag hur ofta du tvättar, vad du använder för schampo, om du använder inpackning? Och hur du håller håret rent de dagarna du inte tvättar håret! ❤️❤️

 • Tina

  H’rlig video.
  Jag har en ganska random och konstig fraga. Jag undrar om du har fillers i kinderna eller kaklinjen eller om du gor negot annat for att fa fast hy i ansiktet? F;rut hade du tanigare ansikte och super tunna kinder sa nar du pratade eller log sa fick du massa linjer runt munnen. Men nu har du typ ingenting. Kan det vara for att du var sa smal forrut eller har du gjort nagot for att at bort dom? Kanske kanslig fraga men jag undrar for att jag har précis samma problem. Jag har ganska lik ansiktsform som dig och tunna kinder. Gillar inte linjerna jag far i kinderna eftersom att det far mig att se gammal ut.
  Undrar vad jag kan gora for att fa bort dom.
  Tack for hjalp.

 • Hanna Lienhart

  Hur fin är du inte ?!
  Uppskattar varje inlägg du lägger upp <3
  Ha en fin dag !

  Min blogg: http://www.nouw.com/shansi

 • Sofia

  Är verkligen extremt jobbigt att ha problem med öronen, hoppas det blir bättre snart 🙂

 • Emma

  Tragiskt att påstå att det är business class när det är premium. Stor skillnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *