Uppfräschning hos Bobby

Hej! Har haft en lång dag men nu är jag hemma igen. Har hunnit med att fixa håret hos Bobby bland annat. Han är så söt, han tar alltid emot mig när det krisar. Idag fixade vi utväxten och klippte av håret  ca 5 cm. Tycker ni om längden?

Bobby är så rolig att prata med också, alltid massa nytt i hans liv. Han startade faktiskt upp sin blogg igen där han delar med sig om det mesta, allt från hans föredetta som dog, hans nya kärlek och träning. Även gamla inlägg från när jag började gå hos honom för typ 10 (!!) år sen finns där, herregud som jag såg ut! Ni borde verkligen spana in hans blogg: http://bobbyoduncu.se/blogg/

Efter besöket åkte jag snabbt till Sophiahemmet för att ta hand om mitt öra. Hade ju en vaxpropp som gjorde att jag knappt hörde något på vänstra örat. Proppen var så stor och hård så en vanlig sköljning räckte inte. Dom fick suga ut skiten, var inte alls behagligt och gjorde faktiskt lite ont. Men nu känns det mycket bättre, kan äntligen höra igen 🙂 Var verkligen halvdöv där ett tag..

Innan..

Ser ut som en antenn haha…

Och tadaaa! Så fräscht 🙂 Och visst är toppen snygg? Ni hittar den >HÄR< (adlink)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *