Pannkakslunch med Fanny

Idag träffade jag upp min fina vän Fanny för en sen lunch på greasy spoon. Oj så gott det var! Såg att min vän Viktor hade varit där så kände att jag behövde åka dit och testa. Vi båda tog eggs benedict och sedan avslutade vi med pannkakor. Alltså dom var så brutalt goda så det finns inte!! Dock fick jag bara i mig 4-5 tuggor innan magen min sa stop. Men det var så mysigt att träffa min fina Fanny igen, vi har alltid så mycket att prata om. Tänk att det händer så mycket hela tiden, både privat och inom jobb. Men det är ju så det ska vara 🙂 Full fart!

Efter lunchen åkte jag och hämtade ut ett paket, det var mer kläder haha.. Jag får inte plats med mer kläder här hemma!! Precis flyttat in alla lådor i garderoben här hemma men det var ju på gränsen att sakerna fick plats.. Så jag får se hur jag gör, det var ju så fina kläder också 🙁 Vilka lyxproblem. Kanske lottar ut till er? Då känns det ändå OK att göra sig av med så fina, sprillansnya plagg.. Det är ju tack vare er som jag har det här jobbet trots allt 🙂 Men vi gör en deal, får detta inlägg över 20 kommentarer har jag en tävling!

Nu ska jag jobba lite på datorn innan Andreas kommer hem för då ska vi iväg och träna. Vi gymmade sent igårkväll men det var nog det sämsta passet på länge. Åt en stor tallrik tacos precis innan haha, inte så smart. Hade superont i magen och kunde knappt röra på mig.. Så förhoppningvis går det bättre idag.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *