Osedda bilder från USA

Hej på er! Hur mår vi idag? Jag är trött som bara den.. Vet inte vad det är med mig men jag kan inte lägga mig i tid. I normala fall brukar jag kunna lägga mig i sängen redan vid 10 och sova som ett barn innan halv 11. Men nu är jag uppe till halv 2, somnar och vaknar upp vid 4 tiden igen. Sen sover jag till 10 på förmiddagen, fast min kropp hade säkert kunnat sova vidare till 11.. Och det kan ju inte vara någon jetlagg? Det var ju över en vecka sedan jag var i USA nu… Är det mörkret kanske?

Och på tal om USA så hittade jag bilder därifrån som jag inte lagt ut en, det är väl kul att se? Bild nummer 2 tog Andreas Wijk på mig, visst vart den bra? Hur kunde jag missa den lixom, den slängs ju direkt upp på instagram haha 😉 Bra ”instagrammaterial” som vi influensers säger. Och på den översta bilden ser ni hela gänget samlat 🙂 2 danska tjejer som satt längst fram och till höger, dom var lite tystare än oss andra så lärde tyvärr inte känna dom så bra. Men älskade norrmännen och svenskarna kan jag nu kalla mina vänner 🙂 Så härliga är dom!

Ps. Rätt svar var halloween-bilden i förra inlägget. Den har snart 20 000 likes! Rätt svar hade bland annat Camilla: http://xamiilla.se 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *