Ny vecka

Hej på er! Ny vecka, wihoo. Denna vecka ska det läggas mycket fokus på boken, så finns inte tid för att springa på några events. Inte för jag tycker events är lockande längre, haha går ju knappt på några som det ser ut idag. Men ni förstår vad jag menar 😉

Måndag: Träna, skriva på boken och en nageltjej kommer hem till mig och fixar naglarna. Så skönt att ha någon som kommer hem till en så slipper man bege sig ut i kylan 🙂 Det är vardagslyx det.

Tisdag: Träna, skriva på boken.

Onsdag: Möte med ny kollega ang kollektion. Ska även springa förbi Bobby och snabbt klippa håret, vill ha lite kortare faktiskt. Videon från Los Angeles kommer också upp på onsdag, så håll utkik på min kanal. 

Torsdag: Fotografering för nytt samarbete*

Fredag: Julbord med Andreas, Issa och hennes kille. Mysigt!

Lördag/ söndag: NO plans!

Typ något sånt här tänkte jag 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *