Ni har säkert märkt vid det här laget att jag har börjat lämna Kissie bakom mig va? Jag kallar inte mig själv för Kissie längre, jag har bytt namn på instagram och ska göra det på bloggen med. Även nyheterna har snappat upp det när jag har deltagit i intervjuer. Så igår när jag var ute kom det fram en kille till mig som sa ”HEJ KISSIE!”, och innan jag hann öppna munnen brast han ut nästan halvt förströrd ”GUD FÖRLÅT JAG VET ATT DU HETER ALEXANDRA, ALEXANDRA NILSSON INTE KISSIE!!” haha.. Jag blir absolut inte arg när folk säger Kissie, jag blir snarare förvånad när folk minns att jag heter Alexandra på riktigt haha. Men det känns bra att det sprider sig och att folk verkar acceptera att jag lämnar Kissie nu 🙂 Det har ju såklart varit en rädsla, att folk inte ska ta det seriöst.vNej så nu vet ni det, jag blir absolut inte sur om ni kallar mig för Kissie men jag heter Alexandra 🙂 Ifall ni ser mig på stan eller något sånt tänkte jag.

Nej nu ska jag forsätta packa upp lådorna här, det börjar faktiskt nå sitt slut. Så skönt! Har en hel IKEA-kasse med kläder som ska ges bort, men tror Bea kommer förbi med bilen sen och hämtar allt. Så skönt att bara bli av med grejerna. Tänkte först sälja via sellpy men när jag googlade dom verkar dom ju helt värdelösa! Känns som att ingen har något bra att säga om den siten haha.. Inte ens vänner som har använt dom. Så skippar den sidan. Synd, för det hade ju varit så skönt att få allting upphämtat och sålt åt mig. För det inte lite grejer lixom…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Alicia

  Ja alltså man gör ju en sjukt bra deal av att köpa från sellpy men inte sälja. Då får man jättelite av vinsten eller inget alls… fult att någon annan ska tjäna massa pengar på att sälja ens saker och så får man knappt något av vinsten.

 • Amanda Milefjord

  Lite kul ändå att han faktiskt blev lite halvt förstörd haha

 • Diana

  haha Gud så sött.
  Vad komiskt ändå, för mig har det alltid varit annorlunda. För mig har du alltid varit Alexandra, du är en person, du heter Alexandra, men sen att din BLOGG har hetat Kissies är en annan sak för mig. Men just för mig har du aldrig varit Kissies.
  Kram Alex.

 • Aly

  Km inte du göra inne och ute listan? Det var ett tag sedan 😍

 • Sellfy

  Använd bara Sellpy om du ser dina saker som bortskänkes.
  Bra idé, men det verkar som att personalen enbart utgörs av okunniga gymnasieelever som inte fattar skillnaden på H&M och Gucci, eller bra och dåliga fotografier dessutom.

 • Anna

  Kissie är legend ju! Queen! 🙂
  Jag har följt din bloggen sedan tonåren i ungefär 10 år och för mig är du en del av min uppväxt och i publikhavet av 90 talister tjejer så är du Kissie en legend och en del av min uppväxt. Min i alla fall. Och de flestas.. Love you forever and hoppas på bara gott åt dig alexandra, kissie, whatever you want. Queen you are!!! Queen! :* 15 years later and i still love you och läser din blogg !!!

 • Michael VD Sellpy

  Hej Alexandra,

  Kul att du känner till Sellpy men tråkigt att höra att du har hört negativa saker om oss. Vi har jobbat stenhårt för att förbättra säljupplevelsen under hösten och nu kan man sätta sina egna priser, bestämma vilka saker vi ska sälja, få tillbaka de saker vi sorterat ut och vi har också tagit bort sorteringsavgiften. Om du vill testa (även bara med några av dina saker först) är du hemskt välkommen att prova.

  Vänligen
  Michael – VD Sellpy

 • Sara

  Oj, vad lik du var Bella Hadid på denna bild!
  Så vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *