Bloggar gärna i bilen..

Jag har oftast med mig datorn, så jag slipper åka hem i mellan alla möten och events. Så det slutar ofta med att jag sitter i bilen på någon parkeringsplats och bloggar. Jag vet inte varför men jag kan typ inte göra det från mobilen? Känns mer ordentligt när jag öppnar datorn och gör mitt därifrån, hehe.. Jag har ju gjort så hela mitt liv så det är så jag jobbar bäst. Detta gäller även när jag ska svara på seriösare mail och skriva längre texter. Vill inte göra det från telefonen! Hur funkar ni, kan ni jobba från telefonen?

Och på tal om jobb så ska jag sätta mig ner och svara på lite mail nu, har massor som händer nästa vecka och jag vill inte hamna bakom med allt jobb. Nästa vecka vill jag gärna ha skrivit klart 2 kapitel till min nya bok. Har fastnat lite så känner att jag måste lägga ner extra mycket tid på det så det faktiskt händer något.. Sen har jag såå mycket kul på g, det lixom pirrar i kroppen och jag tycker livet känns allmänt spännande och kul lixom 🙂 Visst är det en härlig känsla? Måste verkligen passa på att njuta av det så länge det varar..

Men nu ska jag gå in och jobba, hörs imorgon fina ni. God natt

Från när vi var i USA, jobbade mellan våra stop.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *