So fluffy

Vilken chill dag vi har haft idag, vi vaknade 11 (!!) imorse men verken jag eller Andreas kände oss stressade över det. Istället kokade vi kaffe och låg kvar i sängen tills jag kände för frukost. Då blev det en varsin smoothiebowl med massa gott på. Sen har jag försökt packa upp mina flyttkartonger, går sådär för såfort jag hittar något roligt som en peruk eller något annat ska jag leka charader haha.

Men men, nu ska jag iaf snart fixa iordning mig lite och möta upp min älskade vän Bea. Saknat henne så mycket så det ska bli så kul! Hon ska dessutom få lite smink av mig (läs: en hel kasse) och kläder av mig. Gissa om hon blev glad? Så lycklig haha, så himla kul.

Måste bara visa er min nya jacka som jag har glidit runt i dom senaste dagarna. Den kommer från chiquelle och den är sååå löjligt mysig så det finns inte. Känner mig som en stor björn i denna haha 🙂 Ni hittar den >HÄR<

Bilder: Pavel Maria 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *