Ny video – Min morgonrutin

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)
 • Emma

  Uppdrag granskning har tagit fram ett jättebra program om gluten. Kort och gott att oftast bara för att det är en trend så kör folk på det och tror man löser problemet men det är oftast något som inte stämmer med magen som man bara skjuter upp. Så tips är att kolla upp magen istl så det inte går för långt. Typ min bästis gjprde samma sak men det visade sig att hon hade ett sår i tarmen som sen började blöda rejält pga att hon hade försökt ställa om sin kost (typ utan socker och gluten) och därmed skjutit upp problemet. Lovar dig att det var smärtsamt 🙁

  SEn grejen med munnen är vä om man har bakterier i salivet som luktar? Det är ju samma med bajs (det är bakterier a som luktar mest) bara spekulationer.

  Ps kvartär är inte alla tandborstar i babyblå och andra fina färger istl för de tråka idag? 😀

 • Felicia

  Jätte bra video:) och älskar ditt hår

 • Josefin

  Vet du ens vad gluten är? Bara ett litet protein som finns i vete, råg och korn. Är inte dåligt för någon, förutom dem som har celiak eller allergi mot just gluten. Vill du må bättre, kör bara vete fritt istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *