Inlägget innehåller adlinks.

Här är mina favoriter från från dagens black friday. Kan jag få allt snälla? 🙂 Nästan så man kan köpa allt, allting på bilden är nedsatt med 20 %, hur bra? Om vi säger såhär, den första blazern + skinnbrallorna kommer vara sååååå snyggt. Eller skinnbrallorna + den rosa jackan. Det är så snyggt och coolt att blanda olika material. Tuffare vs gulligare.

Sen längst ner till vänster har vi allas favoritjacka, den som liknar min acnejacka fast till en bråkdel av priset. Den är så fin! Använder min sån jacka i stort sätt varje dag för den funkar till allting. Absolut det bästa köpet jag har gjort. Nu vet jag inte om just den är lika varm som min, men attan så snygg den är! Galet ju! Kommer ni köpa något nu under black friday? Vad isåfall? 🙂

Kavaj – LÄNK  // Lackbyxor – LÄNK // Rosa jacka – LÄNK //

T-shirt – LÄNK // Svart blus – LÄNK // Röd klänning – LÄNK //

Svart jacka – LÄNK // Spetsklänning – LÄNK // Grön jacka – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *