Inlägget i samarbete med FOREO 

Som ni vet är jag väldigt noga med min hud. Jag rengör den varje morgon och kväll, varje dag! Om jag inte gör det får jag lätt finnar för jag har tyvärr alltid lidit av acne och fet hy. Ju renare jag får min hud desto bättre känns det dagen efter. Nu har jag lagt till produkter till min hudvårdsrutin för att göra den ännu bättre!

Har ni hört talas om FOREO och deras produkter? Jag anfäder mig utav deras ansiktsborste som heter Luna Mini 2. Det är alltså en borste gjord av ultrahygieniskt silikon som förhindrar bakterietillväxt och​ ​är​ ​därmed​ ​35​ ​gånger​ ​mer​ ​hygieniska​ ​än​ ​vanliga​ ​nylonhorstar! Den använder jag dagligen, för jag känner att den näve stimulerar blodcirkulationen. Känner mig mindre grådassig tack vare det 🙂 

Sen använder jag deras nyhet, Espada. Det är en stav där det kommer ut blått ​LED-ljus​ ​som behandlar acnen. Jag brukade ju gå på ljusbehandlingar mot just acne, nu kan jag göra det hemma! Så smidigt 🙂 Och både dessa produkter är väldigt sköna att använda, känns som man får en liten minimassage varje morgon. Så skönt!

Sen tillslut använder jag deras tandborste, Issa hybrid. Tandborsten är utrustad med PBT-polymerborsttrån​ ​samt med​ ​mjuk​ ​silikon. Helt ärligt? Den känns mycket bättre än vanliga borstar. Kan inte sätta fingret på det men det känns som att den får med mer smuts, den är stabil utan att vara för hård och den gör verkligen sitt jobb. Gillar den skarpt!

Är ni sugna på att testa produkterna? Använd koden​ ​ALEXANDRA25 som ger er 25 % rabatt på dessa 3. Koden är giltig under Black​ ​Friday-perioden​ ​23-29/11

Ni kommer till hemsidan HÄR

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • mmmm

  Två finnar var tredje år är inte acne. Den enda Acne du har är din jacka…

  • Kissie

   2 finnar var 3e år? Jag har minst 5 finnar i veckan tyvärr, dock är jag bra på att sminka mig och rengöra min hy =) Som jag berättar i inagget.

   • P

    5 finnar i veckan är inte acne.. Jag har minst 5 finnar i veckan och har absolut inte acne, varken jag eller någon i min omgivning skulle påstå något sådant heller.

    Du har inte acne du har sånafall oren/fet hud

 • L

  Fast helt ärligt… Kan du tycka att tandborsten verkligen är värd 495 spänn? Alltså det är ju svindyrt för en tandborste som inte har utbytbart borsthuvud, så när man slitit ut den efter ett par månader (man bör byta tandbortse med ett par månaders mellanrum) är det bara att kasta. Onödigt dyr ”engångstandborste” skulle jag vilja påstå.
  Jag pratade med personal på ett stort varuhus i stockholm city om denna borste då jag hade lite frågor och funderingar. Fick så undermåligt bemötande, det enda de kunde säga om tandborsten var det som redan stod på förpackningen (var tvungen att säga till de att jag kan faktiskt läsa) och sedan när jag tyckte att det var dyrt för en tandborste som man av hygienskäl måste byta ut efter ett tag sa tjejen ”men du ska väl inte dela tandborsten med någon?” Eh… näe men en tandborste blir ändå sliten och smutsig efter ett tag… 🙂

  • Kissie

   Det beror ju helt på vilken ekonomi man har, men jag tycker på riktigt den är väldigt bra. Mina tänder känns renare än vanligt. Och enligt FOREOs hemsida ska munstycket hålla i ca 6 månader. Sen vet jag inte om den faktiskt håller i 6 månader, men gör den det tycker jag det är värt de 🙂

 • Paula Smilee

  Alltså nä första kommentaren längst upp – komedi!! Hahaha ”den enda acne du har är din jacka” … hahaha folk alltså. Jätte vacker du är i bilderna. 🙂

 • Cecce

  Wow så vacker du är!! Som vanligt ☺️

 • Jessica

  Tack så mycket för rabatten! Har beställt aknestaven eller vad man ska kalla det och hoppas verkligen det hjälper mot min bedrövliga akne… Och håller den borta om den går bort 😊 Men jag har fått upp hoppet igen och det är tack vare dig Alexandra ❤️ Du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *