Beverly Hills

Inlägget innehåller adlinks.

Hej! Ja då vaknade man upp hemma i kalla Sverige igen, dock är all snö redan borta pga regnet inatt. Går fort, jag som tänkte passa på att ta lite fina vintriga bilder idag 😉 Men det får vänta lite.. Oavsett är det alltid skönt att vakna upp i sin egna säng igen. Jag ska dock börja jobba direkt, har massor att göra så det är bara att sätta igång. En youtube-video ska upp (kolla in den nu, filmen ligger redan uppe där) och bilder ska tas som ska komma upp på instagram.

Sista dagen i Los Angeles passade vi på att besöka det kända Beverly Hills hotellet. Planet gick först 7 på kvällen och vi var sugna på mimosas. Såklart 😉 Wow vilket fint hotell! Kändes som jag var i en gammal hollywood film när jag var där. Dom hade till och med en söt gammal man i väldigt fin kostym som spelade piano i restaurangen. Det satte verkligen stämningen och allting kändes så himla lyxigt. Dock är frågan varför ingen känd filmproducent kom fram och erbjöd mig en stor filmroll? Hade faktiskt hoppats på det.. Men aja, their lost!

Toppen hittar ni >HÄR<

Skorna hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *